Jag ♥ mina brillor!


Visst är dom snygga?! :D Jag verkligen älskar dom! ;D


Grattis lilla farfar på födelsedagen.

Grattis älskade lilla farfar på födelsedagen!
I dag fyller min farfar år :) Han fyller 70 år :) <3


thats it!

Jag vet att jag inte bloggat på ett jävla tag. Anledningen till det är att jag inte har hunnit, thats it!
I går var jag på fest hos loverns kompis vilket var super kul eftersom jag inte festat på skit länge. Den spårade väl lite mot slutet och jag trodde någon hade snott mitt busskort men jag hittade det hemma (som tur är). I fredags var det min sista dag på praktiken (synd) men i sommar är jag tillbaka (hoppas jag). Men det hände en skum grej i fredags. Jag och Jenna kom till praktiken och då säger vår handledare till mig "du ska jobba" och till Jenna "du ska inte jobba, du är sjuk" så hade han sagt lite elaka saker till henne sen skickat hem henne. Vi som hade längtat till denna dag så vi fick jobba tillsammans, men så vart det inte. Synd dock :/

HAHAHAHHA!


Jag kan inte sluta garva åt denna hund!


Sötkatten

ÄNTLIGEN hemma! Fick sluta 3 timmar tidigare idag för det var så lugnt på praktiken :) Hände inte så mycket där som sagt. Men på väg till praktiken så såg jag en skiiit gullig kissemiss!

Min mobilkamera suger verkligen, men den va långhårig och söt! :)

Ja, verkligen super söt. Jag ville bara ta hem den asså. Mjaua hela tiden, sötleif!!!

Jag är verkligen dritt trött, men jag vill inte sova nu. Kommer säkert vakna i natt då och inte kunna somna om. I morgon blir det praktik igen, börjar 15 som vanligt och slutar 23 i guess. Hoppas det finns lite mer att göra då, än idag. Hehe.

Good food = Thai food <3

Godmorgon får detta inlägg börjas med. Själv gick jag upp för en och en halv timma sen :P Försöker fixa frillan men det går inte så jäkla bra märker jag. Luggen vill inte alls det jag vill. Men nu jävlar blir det hårdhanskarna för den, plattången är på g att värmas upp. Luggen får helt enkelt skylla sig själv. Haha, vad sjuk jag är och säger sånt. Men men. Måste fixa mig in för praktiken och jag måste åka tidigare i dag säger pappa för tågen går inte, så jag måste åka buss in till Södertälje hamn och sen ta tåget, sjukt! Men men, sl suger anyway. Det tycker iaf jag! :P
MMMMM, pappa kom hem med thai mat, fyfan va gott!
Går inte att tacka nej till god thai mat heller, min frukost! <3

Outfit i dag då. Men, sen när jag kommer till praktiken kommer jag byta om till något helt annat, haha.
Nä, nu måste jag borsta tänderna och börja röra på mig och se om det går något tåg. Får se om jag skriver när jag kommer hem eller om jag är alldeles för trött. Puss

Sötis Dolika

Dålig uppdatering, japp. Men när jag försökte uppdatera så gick det inte att komma in på blogg.se som vanligt. I dag var jag i stallet, var där ganska länge för Nettan (som äger min ponny jag kör) fick hem sin nya häst. Jätte fint sto verkligen! Men jag körde iallafall min lilla favorit tjej Dolika.

Söt Dolika :)

Ja, två bilder jag tog på min älskade lilla körponny :) <3
I morgon är det praktik igen då. Börjar kl 15 och det är osäkert när jag slutar, men men.
Nu ska jag kolla på film och sova, vi hörs i morgon ;D Puss

osociala?

Nu sitter jag och lovern hemma hos mig i Järna. Vi är ju inte så speciellt sociala mot varandra kan man väl säga. Jag sitter vid min dator och bloggar och kollar runt medans han sitter och spelar på sin dator mitt emot mig, haha.

Hehe, ja de ser väl inte så socialt ut huh? xD


Trött

Godmorgon!
Jag vaknade visserligen för inte så jätte länge sen, men jag jobbade sent i går. Från 15 - 01 så jag va ganska trött. I går var Micke Nannini och live spelade på värdshuset och det var super kul. Det var inte så jätte mycket folk, men det var lagom. Lovern kom och hämtade mig i Älvsjö, så jäkla snällt och verkligen skönt att åka bil hem. Hade så jäkla ont i benern och fötterna.
Nästa vecka ska jag jobba kväll och Jennat ska jobba lunch, förutom på fredagen. Då ska vi båda jobba tillsammans på kvällen. Vår sista praktik dag :O :/

i have a baad feeling.

Såg Avatar i dag, det var faktiskt andra gången på två dagar jag såg den. Den är ju så sjukt bra! Jag skulle också vilja vara en Na'vi och flyga på fågeldrakar som ser ut som änder. Så jävla ball film så att de inte finns! I dag har jag och pappa borrat upp badrumsskåpet på väggen i badrummet. Känns så himla skönt att äntligen ha en spegel där inne :)

Yes, i have a bad feeling. Men den tänker jag hålla för mig själv. Lite måste man faktiskt hålla för sig själv, right?


Avatar

I dag va jag hemma från praktiken för jag mådde ganska så dåligt i morse. Men i morgon ska jag dit igen! Då ska Jennat och jag jobba. Nannini kommer vara där och livespela då så det kommer bli riktigt kul! :D

Jag skriver lite senare för jag kollar på Avatar just nu

Gud va jag ångrar mig!

Japp, jag ångrar mig som fan!

Bilder på Juice

Jag kom på en sak. Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle lägga upp nya bilder på Juice. Jag tog kort på henne i går när jag hade henne inne en stund så jag kan ju visa några :)


Haha tittut!

Hon gräver i min kudde, haha.


Vilken jäkla dag!

Mmmm... Just nu sitter jag vid matbordet och äter sen middag. Makaroner och Cevapcici and damn it's good! Jag kom hem för ca en timma sedan. Allt strulade idag förutom på praktiken såklart. Jag va kvar på praktiken tills kvart i fem. Vek lite servetter med Jennat sen åkte jag till skogås för att jag hade tandläkar tid, och det var där alla problem började...
Först satt jag och väntade 35 minuter i över tid för att få komma in i rummet så dom kunde kolla mina nötter. Sen berättade hon att jag hade hål som jag ska laga på fredag. Sen vart det bra, matchade tåget i skogås MEN när jag väl kom till Älvsjö hade mitt tåg precis gått och nästa gick inte förns 50 min. Så ja, det vart en sen jäkla dag :O

Praktik

Japp, jag somnade faktiskt tillslut. Men fick inte många timmars sömn inte. Vilket betyder att jag kommer vara trött på praktiken idag. Men självklart kom jag iallafall upp i tid. Va nyss ute och gav Juice lite äpplen och morätter. Vad glad hon vart, hon har nog inte ätit det på ett par månader nu.

Nä men nu måste jag fixa mig så jag kan dra till praktiken. Börjar 9 och slutar 15 så vi hörs sen!

barbapapa

 

Haha japp, jag har en barbapapa på min mobil. Loverns kommentar om denna va

Fan vilken mobbad grej. Om jag skulle ha en sån hade dom mobbat mig.
Men då säger jag bara, förlåt då. Men det är typiskt mig! Haha. Och sen är min fråga nu: HUR FAN SKA JAG ORKA PRAKTIKEN I MORGON?! Äsch, det löser sig alltid!

 


Hemligheter på gång

Okej, jag kan inte sova! INTE BRAAA! Sitter och läser igenom Jennats blogg och jag hittade en jätte rolig sak som inte ens jag kommer ihåg att jag ville att hon skulle skriva men iaf. Den 25/8-08 ville jag att hon skulle skriva "Nattis ville att jag skulle skriva att jag skulle gå och tjocka mig med lite tjockpannkaka xD SÅ, där fick hon den meningen ! <33" Hahaha jag kan inte sluta skratta åt det asså!

Haha jag och Jennat haha inte världens finaste bild, men man kan inte få allt. Jag och Jennat har något stort på gång tillsammans. Vi får se om det blir av, men än så längre är det hemligt! :)


Smart!

Just nu sitter jag i sängen och äter flingor med mjölk. Det är så himla gott må jag säga! Kollade nyss ut på balkongen efter Juice och hon va kvar! Hon hade till och med ätit upp sin morotsbit vi gav henne för att se om hon åt eller ej. Va lite rädd och virrig när vi släppt ut henne men nu är hon normal igen. I dag fick jag suuuper god mat. Pappa gjorde kött och potatisgratäng. MUMS! Haha tänkte på en grej. I går frågade pappa om jag kunde va hemma i dag för att vi skulle göra klart hemma. Det enda vi gjorde va att sätta upp gardiner i vardagsrummet och hämta upp massa saker. Vad duktiga vi är xD Mitt rum är dritt stökigt. Har två kartonger som ska ner till källaren i morgon? Och ja, sen är de lite mera saker.

Ang om förra inlägget så började jag kolla på filmen Cocktail men jag somnade jävligt fort för jag minns inte ens att jag kollat på den, haha. Hur ska jag kunna somna nu då? Ska upp kl 6 i morgon bitti för att duscha innan man ska vidare till praktiken :P Smaaaart Nataliee.... NOT!
Ska väl försöka mig på att sova igen då.

Sleep tight!

Film/powernap.

Nä, nu ska jag lägga mig en stund och kolla på film. Eller kanske ta en powernap? Inte för att det är särskillt smart att ta det nu, men jag tycker det låter finfint!

- Hörs later!

Snyggare än Olivia Wilde?


Finns det någon snyggare än Olivia Wilde? Nä, jag tror faktiskt inte det. Kanske Rachel Bilson men nä, inte hon heller. Om jag är avundsjuk på hennes kropp? Jo de kan man väl säga ;D Och henns hår, kolla bara på det! Hela hon är ju fasiken pefekt!

Juice is home!

Ja, min älskade söta lilla kanin är hemma igen. Tog hem henne idag. Hon bodde i stallet ett par månader men nu har hon flyttat hem. Eftersom hon är en utekanin så bor hon på balkongen :) Hon har dock ingen bur. Hon bor i en liten kattbur och har hela balkongen att skutta om kring på. Snacka om skönt för henne. Men jag kan dock inteslappna av. Tror att hon ska hoppa ut från balkongen eller nått.

Juice när hon precis öppnat ögonen! :P

Min lilla krake :)

Sen vart hon lite större och öronen ställde sig upp. Nu, är hon ännu större och öronen står fortfarande upp. Ska ta lite nya bilder på henne sen :)

sleep tight.

Nu ska jag och lovern kolla på någon animerad skräpfilm, men men. Något att somna till i guess.
Godnatt!

Månadens namn

Månadens namn går ut på att den månaden som är så ska jag kolla i almanackan efter ett namn som jag inte kan sluta skratta åt.

Februari månads namn är: Hjördis! HAHA!


Äta ägg

Just nu ligger jag här i sängen och lyssnar på när lovern sitter och spelar på min elgitarr. Han tog med sig sin förstärkare så han kunde testa gitarren. Fasiken va skönt det var att sova ut i dag. Känns som jag inte gjort det på länge, fast faktum är att jag har gjort det hela veckan eftersom jag har börjat kl 15 varje dag, hah. Fan va jag klagar. Nästa vecka ska jag jobba lunch hela veckan och Jennat ska jobba kväll. Känns så konstigt att inte vi jobbar tillsammans längre. Fast hon hälsade på och tog några cider igår :) Hade jävla kul! :)

Nä nu ska jag faktiskt äta ägg, haha. Skriver senare!


Äntligen hemma.

Nu är man äntligen hemma från jobbet. I kväll va de inte så mycket folk på värds men de gick endå :) Hade de jäkla kul! Yunus o Gurra jävlades hela tiden me mig. Lite jobbigt men kul.
Efter allt åkte jag hem till lovern, han hämtade mig vid tåget :) Nu ska vi lägga oss och kolla på någon film antar jag och sedan somna. Hörs i morgon, godnatt!


Jobba kväll!

Godmorgon på er alla!
Jag vaknade för ca 35 minuter sen. Och nu har jag fixat klart det sista på bloggen. Eftersom jag vill ha en stilren blogg så hittade jag denna design på internet! :) Super söt verkligen och jag har sett många som har den!

I kväll ska jag jobba på Trångsunds värdshus. Kommer bli roligt men kommer endå att kännas konstigt när jag och Jennat inte jobbar tillsammans! Men men, de är så det kan vara och kommer vara fram till den 26:e! Nedrans asså! Hela veckan på praktiken har typ sugit. Haha, det har varit sjukt segt så man har haft det tråkigt. Men men, ikväll ska de va mycket folk så de kommer bli super kul!
Jag och Jennat har tänkt på att tatuera oss. Då ska de bli tassar, inte säkre på vart. Men det återstår att se för tassar kommer det att bli!

Förkyld

Ja, nu sitter jag i sängen. Helt klar, nästan.
Ska bara borsta tänderna innan jag går. I dag är det praktik igen, och efter praktiken ska jag och Jennat sova hos henne i Vidja. Kommer bli skoj, och myyys! Vi ska göra ansiktsmasker och kolla på tv eller nått :p

Btw, jag är förkyld som satan! Vaknade av att jag inte kunde andas, fyfan säger jag bara!!! :/
Hörs sen!


Snart ska man åka då.

Japp, snart ska jag iväg till praktiken.
Börjar 15:00 och slutar runt 22 i guess? Eller i hope! Haha :P
Jag känner mig väldigt utvilad eftersom jag gick upp straxt innan elva i dag :) Suuuper skönt! Kommer komma hem ganska sent i dag dessvärre. Slutar jag 22 så kommer jag va hemma runt tolv i natt. Men som sagt, har ju sovmorgon! :D

Nä, nu ska jag ge tillbaka internet till papps. Vi har farfars mobila bredband, vi får vårat egna internet i morgon yeeey!! :)

Ha de! <3

Åh härliga säng!

Japp, nu ligger jag i min stora säng!
Den är så sjukt skön att ligga i, sen är den 160 bred! Så man får plats i den iaf ;) Oh yeah big ass!
Jag som skulle städa mitt rum, inte för att det vart så städat men men. Jag är så jäkla trött, känner mig helt slut i kroppen!

Detta är en bild på Dolika (Shettisen) och Smilla =)
Världens finaste hästar! ;D


Ritt i djup snö?

Näää, de va bara Gadde som hoppade in i snön!

Åh herregud vilken ritt..
Ja, det gick super bra till en början men sen ajaj, då skönk Gadde ner me hovarna i snön. Det var ingen höjdare för honom. Han fick lite panik så jag åkte av och han sprang in i den djupaste snön som var på ängen. Han fastnade så klart så jag fick hjälpa honom upp. Han hade verkligen panik för han kom ingen vart. Stackarn, fick lugna honom genom att prata sen gick det bra. Han va verkligen super duktig som klarade sig så bra.
Nu mår han bra, han är ute i hagen och leker med Wirre. Dom busarna visar upp sig för Reina som står i hagen brevid.

Jag vart typ sjuk av att själv hoppa ner i den djupa snön för att hjälpa Gadde. Det enda jag gör nu är att hosta. Får se om de lugnar ner sig till senare. Nu ska jag städa och fixa lite. Skotta lite på stallplanen.


Godmorgon

Godmorgon!
Haha det säger jag nu, jag som va vaken kl sju i morse och gav ponnysarna mat :P
Snart ska jag släppa ut dom och vid 12 ska dom ha lunch. Efter de ska jag kanske rida på Gadde.

Haha där har vi en mycket fin bild på Gadde, snöig och dan :P
Nä men jag skriver väl sen igen! :)

Se konstig ut.

Som ni ser så ser min blogg ganska konstig ut. Det är bara nu i början. Måste fixa till den sen och det kan jag bara göra på min dator, där jag har alla program och bilder jag behöver. Ja, allt ska fixas. Nä, nu ska jag ut och fixa mat till hästarna.

Första inlägget.

Hejsan!

Detta är då mitt första inlägg. Jag kom på att dom här första månaderna på år 2010 inte gått så bra för mig. Så nu startar jag en ny blogg där jag kommer skriva om alla saker som händer.
Hoppas ni gillar bloggen! Design osv kommer senare!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0