I'm all alone..

Jag känner mig så liten just nu, känns som jag inte har någon.
Vart är ens vänner när man som mest behöver dom? Dom bara försvinner iväg me killar eller liknande, så ser man dom aldrig mer? Det är så sjukt frustrerande, och jag är jävligt glad att inte jag är en sån som skiter i mina vänner för jag träffat en kille. Det är så jävla patetiskt och sorjligt. Det är samma visa med varje ny kille, sen skiter de sig o då helt plötsligt fanns de tid för kompisar igen. Nä usch, jag har tröttnat på denna patetiska "vän". Man kan inte ens få tag i denna person på telefonen längre, för hon svarar inte, för hon är me sin kille.
No more, don't come to me when it's over. För jag väntar inte längre. You lost me..


Jag hoppas du läser detta och känner igen dig i denna text och tänker efter.. Är de värt att mista vänner för en kille? En kille som inte funnits där lika länga som jag har? Om du tycker det så vet du, it's over between us.

14-11-10

Sitter och lyssnar på musik som får mig att tänka på..  
Jag älskar att lyssna på den musiken för jag älskar att tänka på dig.

Ja det där va något random jag skrev.. Haha, fast det är ju sant. 
Gårdagen vart inte riktigt som jag tänkt mig, men that's life.. Bara att gå vidare o se glad ut, right? Man får hoppas på arr de kommer bättre dagar. I fredags var jag på fest med Oscar och Charlotte, men jag drog ganska tidigt. Men det spelar ingen roll hur tidigt jag än drar från fester/krogen så kommer jag fan aldrig hem. Tack och lov har jag en underbar granne som hämtade mig i hamn så jag kom hem endå :) Tänkte lägga upp lite bilder nu, på mig själv för jag är ett ego :)

Så såg jag ut i fredags ;)

Ja de får va allt för idag tror jag, för jag har ingen aning om va jag ska skriva nu.

later


Ska jag eller ska jag inte?

Ja, det är frågan.. Ska jag börja blogga igen eller inte? De är faktiskt lite nördigt att sitta och blogga varje dag tycker jag, men endå roligt! =) Ibland är det verkligen skönt att skriva av sig och ibland pallar man verkligen inte med att blogga! Men men, jag ska väl ge det ett försök då.. Jag ska alltså börja blogga igen, spikat! Tror jag? Kanske, lite iaf? eheheheh....

Men jag är fan inte bra på skriva såhär.. Haha.. Sämst på att blogga yeeey! :P Meeen, jag kan bjuda på en bild på mig o min fantastiska kompis Jenna =)

sexi ladies, huh?;) yeeeeh i know ;)


RSS 2.0