Pluggar..

Sitter och pluggar som en galning på samhällskunskap. Det är verkligen jätte tråkigt men jag måste. Har ju prov i morgon kl 8 och jag får verkligen inte faila på det! Och det kommer jag inte göra heller! Det är väldigt mycket att läsa och väldigt svår som jag själv tycker men jag ska klara det. Nu bjuder jag på lite funny bilder ;)

Undrar om någon skulle tycka om mig om jag sågut sådär?

Eller varför inte riksmongo? Haha.

Måste ju lägga upp en normal bild också så ni inte tror att jag är ett riksmongo med xD
Man kan ha väldigt roligt med min cam har jag märkt. Nä, nu ska jag plugga vidare och pappa ska ta internet.

Later.

FAIL

Men åh vad fail! Jag har failat så jäkla hårt med min träning (skäms). Men på måndag ska jag sätta igång igen! Kör självklart efter samma schema eftersom det funkade väldigt bra! Taggad asså!
Just nu ligger jag bara i sängen och tråkar. Jag har verkligen så himla tråkigt och jag vet inte vad jag ska göra. Igår när det var valborg hade jag det också super tråkigt. Fast dagen va ju kul i går till en början. Först började jag kl 12 och hade mösspåtagning. Sen gick jag och Jennifer till Liljeholmens Galleria och jag köpte ett par vita shorts, ett svart tub linne (bas) och ett nagellack. Bilder kan ni få se sen :) Har inte träffat lovern sen i söndags heller, eller jo i måndags så åkte jag hem till honom och sov där efter att jag och Emelie var på Eriks studentskiva. Men det är ju endå inte att umgås. Men men, får väl se blir väl mer i veckan hoppas jag på.
Later.

RSS 2.0