Börjar jag bli sjuk?

Usch, jag mår inge bra asså. Jag har super ont i huvudet, ögonen och magen. Sen gör hela kroppen ont, så som de brukar kännas innan man håller på bli förkyld. Kul lixom, hatar att vara sjuk! Nä usch, jag ska bannemej inte bli sjuk så är det med det!
Ja, jag vet faktiskt inte vad mer jag ska skriva, haha.
Later.

Godmorgon!

Godmorgon på er alla! I dag kom jag upp i tid och gjorde det jag skulle. Hann till och med äta frukost (som jag aldrig brukar hinna). Just nu sitter jag på tåget på väg mot skolan. När jag gick utanför porten i morse och skulle låsa upp cyckeln sp insåg jag en grej. En väldigt tråkig grej. Jo det snöade. Men det var ytterst lite men det är bara själva saken. Jag är så trött på all snö!!! Det har varit för mycket snö i år! Juste i dag fyller några kompisar år och min mamma fyller 40, haha kul va? :p Nä nu ska jag sätta mig på nästa tåg och lyssna på musik. Hörs senare! :)

Träningsverk.

Än så länge har jag inte failat på mitt tränings shema. Visserligen började jag i går men har gjort varenda sak jag ska göra. Duktig tjej! I dag när jag kommer hem ska jag ta en promenad. Tror det blir runt fågelbadet som ligger bakom där jag bor. Ska försöka att inte gå vilse denna gång. Senare mot kvällen blir det en cyckeltur. Men nu måste jag göra iordning mig och gå till bussen. Later.

Love sundays Tea party.

Just nu sitter jag i sängen med en kopp the. Förut gillade inte jag the, men nu älskar jag det! Jag antar att jag lärt mig dricka det, haha. I dag ska jag lägga mig tidigt för att komma upp tidigt i morgon. Ja i morgon börjar allvaret med min träning. Ska köra på i två veckor och sedan se hur jag känner mig. Jag har ändrat lite på schemat men inte mycket. Så i morgon står det iaf på scemat: 30 sittupps och 10 armhävningar på morgonen. Sen ut och springa i 40 min. Käka frukost sen till stallet och slutligen en promenad på 1 och enhalv timma. Sedan 30 sittupps och 10 armhävningar. Självklart händer annat mellan all träning. Men det får ni förhoppningsvis läsa om i morgon. Later.

Saturday.

Näe, fyfyfyfyf. Jag har inte uppdaterat på ett tag igen. Sopa, på mig. Just nu sitter jag vid loverns data. Han duschar så efter han duschat ska jag klippa hans hår. Har gjort det 1 gång tidigare då jag fick godkänt av hans frisör! ;) Lite senare i dag ska vi gå en promenix, ska bli trevligt. Juste, igår gick jag inte till skolan, va så jäkla trött efter studentskivan asså. Den som började så jäkla bra och slutade i ilska, blod och tårar tyvärr. Haha jag fick en Jägermeister scarf av en som jobbade på Metro (där skivan va).
haha cool va? :P
Later.

Träningspass!

Så nu har jag bestämt mig efter en sak som gjorde att jag mår jävligt dåligt just nu. I dag dricker jag min SISTA Red bull. Jag har druckit redbull jävligt länge nu, nästan varje dag. Och ja, jag är beroende av det. Men det jag verkligen upptäckte i dag fick mig verkligen att tänka till. Jag kan ju säga såhär. Jag tycker det är fint väder i dag, så jag tänkte ha leggins och ett par shorts som jag hafft länge nu. Sist jag hade dom på mig satt dom slappt i arslet och runt låren. Jag kunde dra av dom från midjan utan att knäppa upp knapparna. Men i dag när jag ville ha på mig dom så satt dom tight ÖVERALLT. Seriöst, fyfan va dåligt jag mår nu. Så nu har jag verkligen bestämt mig. Mitt träningschema kommer lyda såhär dag för dag.

Måndag - När jag vaknar; 30 situpps och 10 armhävningar. Springa 40 min. Stallet (få in ridpass). Promenad 1,5 timma. Innan jag ska sova; 30 situpps och 10 armhävningar.
Tisdag - När jag vaknar; 30 situpps och 10 armhävningar. - Skola hela dagen - Promenad 1,5 timma. Cyckla 1 timma. Innan jag ska sova; 30 situpps och 10 armhävningar.
Onsdag - När jag vaknar; 30 situpps och 10 armhävningar. - Skola hela dagen - Promenad 1,5 timma. Innan jag ska sova; 30 situpps och 10 armhävningar.
Torsdag - När jag vaknar; 30 situpps och 10 armhävningar. Springa 40 min. - Skola till sen kväll - Innan jag ska sova; 30 situpps och 10 armhävningar.
Fredag - När jag vaknar; 30 situpps och 10 armhävningar. - Skola hela dagen - Promenad 1,5 timma. Cyckla 1 timma. Innan jag ska sova; 30 situpps och 10 armhävningar.
Lördag - När jag vaknar; 30 situpps och 10 armhävningar. Springa 40 min. Stallet (få in ridpass) Promenad 1,5 timma. Cyckla 1 timma. Innan jag lägger mig; 30 situpps och 10 armhävningar.
Söndag - När jag vaknar; 30 situpps och 10 armhävningar. Promenad 1,5 timma. VILA Promenad 1,5 timma

Magen knorrar.

Jodå, jag är faktiskt vaken. Sjukt va? Även fast jag va uppe så sent igår så är jag vaken nu. Jag ska alldeles straxt börja klä på mig och fixa mig in för skolan. Men jag vill ligga under täcket ett liiitet tag till så jag kan värma mig, hehe. Det verkar bli fint väder i dag, vilket är tummen utt från mig och jag antar att andra håller med mig på den fronten. Så de blir att ta med sig solglasögon i dag!

Nä, nu ska man väl börja fixa sig!
Ciao!

Så de kan bli.

Haha som alla vet så finns de folk som är beroende av spelen "FarmVille" och "Contry Life" på facebook. Men jag har en annan sak jag är beroende och det heter Zombie Farm och jag bara älskar det spelet!! :)

- Jag, beroende? Nej, nej!

Åh vad jag vill ha!


Finns på Åhléns för 699:-

En bild iallafall!

Haha fyfan asså. Inte laddad upp bilder på denna blogg på suuuuper länge. Sorry, men jag vet inte hur man gör de från min iPhone. Men men, de är så det kan vara. Just nu sitter jag och gör ingenting. Är jävligt trött och ska sova straxt hade jag tänkt. Ska upp tidigt i morgon eftersom man ska vara i skolan åtta. Så nu tänker jag säga godnatt och lägga upp en fin bild på Dolika ;D

Så himla söt med sitt fina pannband! :)
Ciao!

Träna varje dag!!

Jag vet, min blogg har blivit tråkig på senaste. Laddar aldrig upp bilder eller nått. Faktum är att jag alltid bloggar från min mobil nu för tiden. Är inte säker på hur man lägger upp bilder då. Om någon vet får den gärna säga till. Jag harven iPhone. Just nu sitter jag på tåget hem. Tidigt va? Lovern skulle jobba i dag. Han ska vara parkeringsvakt vid nått bilcenter i Södertälje. Där ska bl.a. Darin, E.M.D och Alcazar spela för er som tycker att dom är bra. Ska bli ganska skönt faktiskt att komma hem. Fan, jag har gått upp en massa kilon nu senaste tiden och jag känner ett behov att gå ner i vikt. Eller kanske inte gå ner i vikt men att det försvinner lite centimetrar här och där. Nu ska jag faktiskt vara seriös och försöka fullfölja detta behov. Gymma kan jag glömma, men jag kan springa minst 30 min om dagen? Och göra sittups varje morgon och kväll. Tänka lite på vad jag äter osv. Tror ni att jag klarar det? Om jag känner mig själv rätt så gör jag det inte :p Men nu ska jag verkligen kämpa! Ska skaffa vikter som jag kan jobba med också. Ja, nu känner jag mig halv taggad in för detta beslut men jag ska fan klara detta!!!

Zombie farm

Jag är ledsen att jag inte skrivit nått igår men jag hade saker för mig. Först kl två var jag på restaurang Amaranten på en liten "intervju" vilket gick super bra! Känns ganska okej det stället ÄVEN fast det sitter ihop med ett hotell. Om en vecka ska jag dit och prov jobba. Börjar 18.00 slutar runt 22.00 - 23.00 vi får väl se vilken tid det blir. Efter det så träffa jag Dessi och jag sov hos henne. Nu är jag på väg till Järna och ska hämta min cyckel. Ska till stallet och då vill jag ha min cyckel. Senare idag kommer lovern hem till mig. Han ska sova hos mig om vi inte hittar på nått annan vill säga. Jag är väldigt sugen på att festa. Dra ut på krogen eller nått sånt. Inte bara sitta av mitt lov. Det suger ju om jag ska göra det. Aja, man får lixom se vad som händer helt enkelt. Nu ska jag spela mitt nyfundna spel "zombie farm" haha. Ciao!

Tidigt på tåget

Detta måste vara ett försenat april skämt?! Det kan inte vara sant hur mycket snö det är ute igen :s. Det är fan helt sjukt. Vem kunde ana?Det var ju så himla fint väder i går. Varmt och allt, riktig vårkänsla. Men i dag är det helt tvärt om. Riktig vinter KYLA. Usch säger jag bara. Men men, nu lämnar vi detta. Just ni sitter sitter jag på tåget i Södertälje. Jag och pappa ska till farmor och farfar och hälsa på. Ska se hur det ser ut i deras lägenhet. Det har ju varit stammbyte hos dom. Men jag har hört att det ska ha blivit jätte fint. Nä, nu ska jag lyssna vidare på musiken så jag uppdaterar senare :) Ciao! <3

Sitter på bussen...

Just nu sitter jag på bussen in till Södertälje så jag kan ta tåget till Tumba. Ska hem till lovern och sussa där. Dom har gäster så jag måste väl umgås lite med dom tror jag. Det kan bli väldrigt trevligt. Jag var ju i stallet i dag. Körde Dolika vilket gick super bra som vanligt. Hon var väldigt pigg och frammåt. Kämpa på som satan och vart jätte svettig. Testade ju också pannbandet som jag beställde förut. Det passade perfekt!! Fy fan vad glad jag vart när det gjorde det. Jon vart ju så himla gullig i det. Så nu är hon verkligen världens sötaste ponny kan man säga. Jag bloggar från moin iPhone så jag kan tyvärr inte ladda upp bild och visa. Men det gör jag sen. Jag kanske uppdaterar lite senare igen :) Ciao!

Jag kan inte blogga från min iPhone?

Ibland funkar det inte att skriva i min blogg från min iPhone. Verkligen jätte skumt. Men nu funkar det iallafall :) ligger i sängen just nu och väntar på att klockan ska bli 11.45 så jag kan cykla till tåget. Ska till stallet i dag och köra Dolika :). Ska bli himla kul. För ganska länge sedan beställde jag ett pannband till Dolika. Det har kommit nu och jag ska testa det på henne :) dock ser det lite stort ut. Men får hoppa att det passar. Efter stallet ska jag hem och fixa mig. Ska nog till lovern sen. Var där i går, hade ganska så tråkigt och vart ganska ledsen så jag åkte hem. Men det ska vi inte prata om nu. Fixar bilder på dolika med hennes pannband sen :) Ciao!

RSS 2.0