Möte sen Jobbaaaa

Ni var väldigt bortskämda med bilder och inlägg igår. Jag har precis gjort mig iordning för mitt kommande möte som är kl 13. Efter det ska jag till Jobbet. Jobbar från 15 - 22 idag och i morgon. Ska bli kul att jobba lite. Jag måste tyvärr åka snart för att hinna i tid till mötet och det betyder att jag måste vänta i en timma i södertälje på att mötet ska börja, men jag kommer passa på att äta nått när jag väntar :)
Nä nu måste jag fylla i lite papper och sedan kila, vi hörs senare ;D

Flera bilder

Jag kan faktiskt visa två till gamla fula bilder på mig! :P

Haha, hur man har sett ut va. Riktig mupp asså! Rakt hår, med löshår också! :P Hahah. Känns bättre om jag visar normala bilder på mig istället :P

Oh yeah, vilken jävla snygging. Hahah nooooot! :D

svar på ett gammalt mail

Jag har faktiskt fått ett mail som jag tänkte svara på nu. 
Hej Natalie. Jag skulle vilja se en bild på dig hur du såg ut förut när du var yngre. Känner igen dig så jäkla mycket och vill verkligen se. Hoppas du har någon bild att visa? Hälsningar Elin

Haha, ja du Elin. Faktiskt så har jag en bild sen jag va lite yngre. Jag måste bara erkänna att jag var en fjortis då. Det ska jag bevisa! ;D

Här är den fina bilden på mig och Dessi för så himal länge sen. Kolla vilken liten fjortis jag va! Super smala ögonbryn och jätte fjortis. Haha gud va jag skrattar åt denna bild! 
Ja, nu har jag visat en super gammal och hemsk bild så nu får det vara nog.
I morgon ska jag på möte i Södertälje och sen ska jag jobba, får se om jag hinner slänga in ett inlägg innan jag åker?
Ciao!

Två bilder iaf! :)

just nu ligger jag i sängen.
Som jag skrev i inlägget innan så hade någon punkterat min cykel och ja, det hade någon verkligen. Tog ut slangen och hittade fetaste hålet i de! Så nu är det bara att köpa nya slangar då :/. Härligt, jag har ju verkligen råd med det?! Åh så trött jag blir. Ringde jobbet i dag och kollade när jag ska jobba och det blir i morgon, tisdag, fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag. Blir en lååång vecka för mig känner jag. Men de blir mkt pengar med ;D Jag vet redan något jag vill köpa när jag får lön ;D men vi får väl se :P
Lite bilder sen midsommar. Här är min kusins minigris Rocky :)

Jag och sötisen Gucci :) Älskade den hunden! Kanske slänger upp fler bilder sen, men det får vi allt se :)

Jävla idioter!

Ja snart ska jag GÅ ner till tåget. Jag måste alltid GÅ nu, för någon jävla idiot har pajat båda mina däck på min cyckel. TACK SÅ JÄVLA MYCKET! Blir så trött på människor ibland.. Att man inte kan låta andras saker vara ifred? Vad är det som är så himla svårt att fatta?! Det som inte är ditt ska du inte röra heller! Aaaahg...
Jag ska iallafall straxt till stallet. Ska rida på Lady och pyssla lite med Dolika tror jag.
Mina ben är fulla av myggbett sen midsommar. Det var så sjukt mycket mygg och knott på kvällen att man anar inte. Så jävla irriterande, men men. Jag och Jennat utforskade stället där min kusin bodde, men de fanns inte så mycket kul där :P Men men. Kan lägga upp lite bilder och så från midsommar, senare! För nu måste jag knalla.
Later.

Jobba, sova hos jenna, fest!

Godmorgon!
I dag mår jag mycket bättre i kroppen och så. Så i dag ska jag iväg och jobba. Hoppas dom inte är arga på mig bara för jag var hemma igår. Men vad skulle jag göra lixom? Aja, efter jag jobbat ska jag hem till Jennat! Ska sova hos henne och i morgon ska vi hem till min kusin och fira midsommar och festa! Ska verkligen bli super kul, det va länge sen jag och Jennat festade sådär. Sen man vart 18 så har det bara varit krogen och så. Men i morgon kör vi på hemmafest! :D Skriver kanske mer sen, ska duscha nu.
Later.

Sjuk

Hejsan på er.
Ledsen att jag inte skrivit tidigare men varit hemma hela dagen för jag varit sjuk. Hemskt att vara sjuk på sin födelsedag! Haft ont i hela kroppen, och då menar jag ONT! Va på väg till jobbet men jag klarade inte av smärtan så ringde och sa att jag stannade hemma. Jag orkar tyvärr inte skriva mer nu. Har så ont och vill sova. Hörs i morgon!

it's my day to day.

Japp, nu är det ju så att klockan är över 00.00 och det är en ny dag. 23:e juni. Den 23:e juni 1991 så föddes jag på huddinge sjukhus. Och det är nu i dag 19 år sedan. So, what to say?! ;)

coverse

För er som läst tidigare så vet ni att jag skrev om ett par vita Converse som jag ville ha. Nu har jag dom! Fast dom är inte vita och höga utan gråa och låga! Haha, helt knas. Men jag älskar dom verkligen! Det är nog mitt bästa sko köp jag någonsin gjort!

Är dom inte hur snygga som helst?! Jag bara ääääälskar dom! :D
Kostade 699 :- på Åhléns! ;D
Later 

Fina armband!

HEJ!
Nu är det bara en dag kvar tills jag fyller 19 år. Firade med farmor och farfar i dag. Fick en fin jeans jacka och två fina silverarmband.

Himla fint armband! Det var en liten berlock på också. En krona :)

Det andra armbandet, det är skruvat. Sämsta bilder, ledsen. Min iphone kamera suuuger balle :P! Jeans jackan får ni se en annan gång! Orkar inte ta fler dåliga bilder! :P
Som sagt, i morgon fyller jag år. Jag ska jobba då på mitt nya jobb :) Ska bli kul, hoppas jag!
Om två timmar slutar lovern, då kommer han hit och ger mig sovsällskap :) LOOOOOVE!
Skriver mera sen! :)

Jobba, jobba, joooobbaa!! :)

Jag är inte säker om jag skrev om det förut. Men jag praktiserade på Trångsunds Värdshus med Jennat. I morse när jag låg och sov, så ringde dom från Värdsan och fråga om jag ville börja jobba. Det är detta jag väntat på faktiskt! Nu får jag äntligen börja jobba där! Jag trivdes så himla bra där när jag praktiserade och jag "prov jobba" varje fredag i 4 veckor :P Men it's for real now baby! Så jag börjar kl 16.00 och slutar kl 01.00 så jag ska sova hemma hos Lovern :) Nä, nu måste jag börja göra mig i ordning in för jobbkvällen :) Skriver i morgon igen! :)
Ciao!

Nu ska jag börja skriva!

Ojdå.
Nu var det mer än en månad sen jag skrev i denna blogg. Det är jag väldigt ledsen över. Men det spelar endå inte så stor roll eftersom att det inte är så många som läser min blogg. Det är ingen som blir ledsen, vad jag vet :P Men men, jag kan ju endå börja skriva lite mera här i bloggen. Så det ska jag börja med! Börjar i morgon, lovar! :)

RSS 2.0